pienennä sähkölaskuasi

evesta pro

Evesta sovelluksen Pro-ominaisuuksilla pienennät sähkölaskuasi tuntuvasti ajoittamalla sähkönkulutustasi vuorokauden halvoille tunneille sähkön tuntihinnoittelun mukaan. Sovellus ottaa huomioon myös sääennusteet taloa lämmitettäessä.

Evestan käyttäjät ovat raportoineet jopa 50 prosentin pudotusta lattialämmityksen sähkönkulutuksessa. Motiva on päätynyt laskelmissaan samaan: aikaohjattava älytermostaatti voi leikata kylpyhuoneen lattialämmityksen sähkönkulutusta 50 prosenttia.

Evesta-termostaatti

Sinun on mahdollista korvata vanha termostaattisi Evesta termostaatilla.

Evesta ei tällä hetkellä ole yhteensopiva muiden kodin älyjärjestelmien kanssa.

(Alexa & Google Home integraatioita kehitetään.)

Asennuksen saa suorittaa vain valtuutettu sähköasentaja. Asennus toteutetaan normaaliin asennusrasiaan.

Tuotetta voi käyttää myös esimerkiksi kerrostaloasunnon tai rivitaloasunnon märkätilojen lattialämmityksen yhteydessä.

Voi käyttää. Tuote on kotelointiluokkaa IP21.

Termostaatin voi liittää mm. sähköiseen lattialämmitykseen sekä kattolämmitykseen. Irrallisiin radiaattoreihin tuote ei suoraan sovi.

Termostaattien sopiva määrä riippuu talosta ja sen rakennustekniikasta. Hyvänä nyrkkisääntönä voidaan kuitenkin pitää yhtä termostaattia per huone tai tila.

Evesta-sovellus

Mm. Lämpötilan asetuspisteet, mitatut lämpötilat, lämpötilatrendit, saavutetut säästöt ja kulut, sähkön hinta, käytetty energia sekä hälytykset poikkeavista lämpötiloista.

Kyllä! Sovelluksen perusominaisuudet ovat aina käytettävissä ilmaiseksi. Toistaiseksi voimassa olevan kampanjan ajan saat käyttää myös Pro-ominaisuuksia ilmaiseksi!

Evesta-sovelluksella voit optimoida lämmitystäsi yhteensopivilla termostaateilla. Sovelluksessa asetat miten monena tuntina vuorokaudessa termostaatti saa säätää sähkönkulutusta ylös- tai alaspäin, jonka jälkeen asetat lämmityksen raja-arvot. Raja-arvoilla päätät miten paljon lämmitys saa poiketa kohdelämpötilasta.

Esimerkki: kolmena tuntina päivässä termostaatti saa lämmittää kaksi astetta yli kohdelämpötilan ja viitenä tuntina lämpötila saa laskea jopa kolme astetta. Vuorokauden muina aikoina termostaatti toimii tavallisesti. Säästö syntyy optimoinnin käytöstä yhdistettynä edullisempiin pörsissähkön hintahetkiin.

toimitus

Lähtökohtaisesti emme tällä hetkellä. Voit toki ottaa yhteyttä, niin katsomme jos voimme manuaalisesti lähettää sinulle ostoksesi.

Ennen klo 14 tehdyt tilaukset postitetaan jo samana päivänä, joten tilauksesi voi parhaassa tapauksessa saapua jo seuraavana arkipäivänä. Tavallisesti toimitusaika on 2-4 arkipäivää.