optimoitu koti on järkevä valinta mielelle ja kukkarolle

evestalla

kodin sähkösyöpöt kuriin

Evesta termostaatit ovat tarkoitettu ensisijaisesti suorasähköllä toimivaan lattialämmitykseen. Wifi ohjatulla DIN-termostaatilla ja relellä ohjaat myös esimerkiksi lämminvesivaraajaa ja muita sähköllä toimivia laitteita.Optimoi talosi lämmitystä automaattisesti käyttämällä energiaa silloin kun sähköpörssin sähköhinta on alhainen. Poissa ollessasi voit seurata ja säätää laitteesi toimintaa sovelluksessa.

Evesta R älytermostaatti

Evesta R

Evesta R -älytermostaatti on älykäs ratkaisu kodin lämmitykseen. Se on helppo yhdistää WiFi-verkkoon ja ohjata mobiilisovelluksella. Sovelluksen avulla voit optimoida lämmityksen sähkön halvoille tunneille. Termostaatti on myös ajastettavissa ja se hoitaa lämpötilan säädön automaattisesti. Evesta R -älytermostaatti on turvallinen valinta, sillä siinä ei ole painikkeita, joten lämpötilan säätö onnistuu vain sovelluksen kautta. Termostaatti on helppo asentaa ja sen moderni muotoilu sopii hyvin kotisi sisustukseen.

Evesta O älytermostaatti

Evesta O

Evesta O -älytermostaatti on älykäs lämmitysratkaisu, joka yhdistetään helposti WiFi-verkkoon ja ohjataan kätevästi mobiilisovelluksella. Sovelluksen avulla voit hallita kotisi lämpötilaa mistä ja milloin tahansa, optimoida lämmityksen sähkön halvoille tunneille ja ajastaa sen päälle ja pois. Tyylikäs segmenttinäyttö näyttää lämpötilan yhden desimaalin tarkkuudella. Laitteeseen voi asettaa lämpötilarajat vierashuoneeseen tai vuokrakohteeseen, jotta vieraillesi voidaan antaa mahdollisuus vaikuttaa lämpötilaan, mutta tiettyjen rajojen puitteissa. Älytermostaatti on helppo asentaa ja sen muotoilu on moderni, mukautuen huomaamattomasti kotisi sisustukseen.

Evesta c

Elektroninen älytermostaatti lattia- ja huonelämmityksen säätöön. Termostaatin taustavalaistu 1.8” TFT näyttö yhdessä 3-painikkeen valikon kanssa tekee käytöstä helppoa ja intuitiivista.

Tulossa

Caladrius termostaatit

Sähkökaappiin asennettavilla Caladrius T3 tai Caladrius T1 termostaateilla voit saada koko talosi lämmityksen optimoitua. Huonetermostaatteihin (R, O ja C) verrattuna Caladrius termostaatit ovat halvempi valinta - talosta riippuen yksikin laite voi riittää - mutta huonekohtaiset lämmönsäädöt tai hintaoptimoinnit eivät onnistu.