vaivatonta mökin lämmityksen optimointia

evestalla

helpoin tapa säätää mökkisi lämmitystä

Evesta-termostaatit ovat tarkoitettu ensisijaisesti suorasähköllä toimivaan lattialämmitykseen. Wi-Fi-ohjatulla DIN-termostaatilla ja releellä ohjaat myös esimerkiksi lämminvesivaraajaa ja sähköauton latausta. Hyödynnä pörssisähkön vaihtelut tehokkaasti ja ohjaa lämmitystäsi halvimpien tuntien mukaan. Näin varmistat, että säästät energiaa ja vähennät sähkölaskuasi. Puhelinsovelluksen avulla voit seurata ja ohjata laitteen toimintaa kotoa käsin.

Nauti aina sopivasta lämpötilasta Evestan laitteiden avulla.
Hanki omasi ja tee mökistäsi viihtyisämpi ja energiatehokkaampi paikka! 

Evesta R älytermostaatti

Evesta R

Hanki Evesta R -älytermostaatti mökillesi ja astu älykkään lämmityksen aikakauteen. Evesta R antaa sinulle mahdollisuuden hallita mökkisi lämpötilaa suoraan kännykästäsi, missä ikinä oletkin. Ajastustoiminnon ansiosta voit saapua joka kerta valmiiksi lämmitettyyn mökkiin.

Evesta R -älytermostaatti on turvallinen valinta mökillesi, sillä sen säätäminen onnistuu ainoastaan mobiilisovelluksen kautta. Tämä estää lasten, vieraiden tai vuokralaisten tahattomat säädöt.

Evesta O älytermostaatti

Evesta O

Evesta O -älytermostaatti on älykäs lämmitysratkaisu, joka yhdistetään helposti WiFi-verkkoon ja jota ohjataan kätevästi mobiilisovelluksella. Tyylikäs segmenttinäyttö näyttää lämpötilan yhden desimaalin tarkkuudella. Evesta O on ihanteellinen valinta esimerkiksi vierashuoneeseen tai vuokrakohteeseen, sillä sen avulla voit asettaa lämpötilarajat, joiden sisällä vierailijat voivat säätää lämpötilaa. Tämä takaa, että lämpötila pysyy mukavana ja energiatehokkaana.

Evesta c

Evesta C on kehittynein älytermostaattimme lattia- ja huonelämmityksen säätöön. Termostaatin taustavalaistu 1,8” TFT-näyttö yhdessä kolmen painikkeen valikon kanssa tekee käytöstä helppoa ja intuitiivista – myös ilman puhelinsovellustakin. Evesta C:llä on mahdollista ohjata myös jäähdytystä, kuten muillakin Evesta-älytermostaateilla.

Tulossa

Caladrius-termostaatit

Sähkökaappiin asennettavilla Caladrius T3- ja Caladrius T1-termostaateilla voit saada koko mökkisi lämmityksen optimoitua. Huonetermostaatteihin (R, O ja C) verrattuna Caladrius termostaatit ovat halvempi valinta – mökistä riippuen yksikin laite voi riittää – mutta huonekohtaiset lämmönsäädöt tai hintaoptimoinnit eivät onnistu.

taulukko

huonetermostaattien eroista