lämminvesivaraajasi

lämmittää sinulle vettä päivän sekä vuoden ympäri

evestalla

kodin sähkösyöpöt kuriin

Lämminvesivaraaja on kodin yksi suurimmista sähkösyöpöistä, ellei jopa suurin. Se kuluttaa sähköä paljon ja tekee sitä vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä, joten tämän optimointi on tärkeää. Moderniin lämminvesivaraajaan sijoittaminen on kallis ja työläs projekti, mutta Evestalla muutat vanhatkin laitteet älykkäiksi! Poissa ollessasi voit seurata ja säätää laitteesi toimintaa helposti sovelluksessa.

caladrius s

DIN-kiskoon kiinnitettävä Evestan Caladrius S kolmivaihekytkin kontrolloi, saako lämminvesivaraajasi sähköä vai ei. Näin jokainen lämminvesivaraaja voi muuttua älykkääksi riippumatta siitä, miten vanha se on. Evesta sovelluksella määrittelet milloin lämminvesivaraaja käyttää sähköä - esimerkiksi vain päivän kolmena halvimpana tuntina!

Tulossa

Caladrius termostaatit

Evestan Caladrius tuoteperheen termostaatit, eli Caladrius T3 ja Caladrius T1, toimivat pitkälti samalla tavalla kuin Caladrius S kolmivaihekytkin. Lämminvesivaraajan yhteydessä näillä termostaateilla on kuitenkin se ero, että mikäli lämminvesivaraajaasi voi asentaa anturin, niin voit optimoida veden lämmitystä lämpötilankin mukaan. Voit esimerkiksi asettaa Evesta sovelluksessa, että veden lämpötila on vähintään 60 astetta, mutta vuorokauden halpoina tunteina vettä saa lämmittää vaikka 80 asteeseen.